more

Consulting

  • Zoek je antwoorden op specifieke logistieke vraagstukken binnen je huidige organisatie van je zorginstelling?

Dan hebben wij een model om snel en accuraat in te spelen op al je vragen.


Wij zijn uitstekend geplaatst om een opdracht consulting uit te voeren. Waarom? Dankzij onze jarenlange expertise op het vlak van bevoorrading van verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen en dit vanuit een extern magazijn.
 

In samenspraak

Onze consulting gebeurt altijd in samenspraak met de zorginstelling: we werken steeds samen een plan uit. We geven een beschrijving van de impact en becijferen de huidige logistieke werking van je zorginstelling versus een optimale logistieke werking. Daardoor zijn de cijfers voor beide partijen aanvaardbaar en betrouwbaar.
 

Objectief en vertrouwelijk

De neutraliteit van Hospital Logistics geeft aan je zorginstelling de garantie dat onze studie objectief en vertrouwelijk zal gebeuren. We vallen terug op een reële representatieve basis van ervaringen, databestanden en “best practices”. Op die manier kunnen we als een ‘logistiek kenniscentrum’ fungeren voor de verdere ontwikkeling van je toekomstige projecten.
 

Goede benchmark

Door gebruik te maken van cijfers uit voorgaande studies, kunnen we ook een goede benchmark uitvoeren. Betrouwbaarheid van het resultaat en de dagdagelijkse samenwerking met onze klanten zijn onze extra troeven.

Hoe kunnen wij je helpen met jouw logistieke organisatie? Contacteer ons, vrijblijvend.