more

Distributiecentra

Het  « juiste product op de juiste plaats op het juiste moment »

 

vrachtwagen Hospital LogisticsEen ziekenhuis, een woonzorgcentrum of een verpleeg- en verzorgingstehuis heeft elke dag materiaal nodig om patiënten of bewoners te kunnen verzorgen. Goederenlogistiek is belangrijk en moet zodanig georganiseerd worden dat het verzorgend personeel zich volledig kan focussen op haar kerntaak: het verzorgen.

In het kader van haar globale logistieke dienstverlening staat Hospital Logistics ook in voor het transport en de leveringen aan zorginstellingen. Wij werken met eigen chauffeurs en hebben een vrachtwagenpark in eigen beheer. 

Medische distributiecentra

  • Een op maat gemaakt ICT-systeem zorgt er voor dat wij dagelijks een feilloze en betrouwbare service leveren. Kwaliteit is de basis van onze dienstverlening. We doen dit vanuit onze medische distributiecentra: ISO- gecertificeerd en een aantal zelfs ook GDP-gecertificeerd voor het aanschaffen, het op voorraad houden en het afleveren van geneesmiddelen.
     
  • Wij beschikken ook over een vergunning voor de distributie van medische hulpmiddelen. Elk medisch distributiecentrum heeft een stockage van volumineuze goederen in hun transportverpakking, van kleine verbruiksgoederen, medische hulpmiddelen en geneesmiddelen.
     
  • Medische hulpmiddelen slaan wij op in een cleanroom, een aparte ruimte met een minimale stofvorming en een permanente controle van temperatuur en luchtvochtigheid. Medicijnen worden opgeslagen in een GDP-ruimte, een geconditioneerde ruimte waar de temperatuur onder permanente controle staat.
     

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Hoe kunnen wij je helpen met jouw logistieke organisatie? Contacteer ons, vrijblijvend.