more

Hospital Care

Een logistieke oplossing op maat !

Ziekenhuizen staan voor een nieuwe organisatorische uitdaging. Omdat ze steeds meer onder financiële en kwaliteitsdruk staan, gaan ze ook  meer en meer samenwerken in een zorgnetwerk. De zorg voor de patiënt kadert in steeds strengere eisen. Daarom moeten ziekenhuizen zich kunnen focussen op deze kerntaak en niet zorg gebonden taken kunnen toevertrouwen aan een betrouwbare partner met een degelijke kennis ter zake.

 
 

Hospital Logistics is zo’n betrouwbare partner met 20 jaar ervaring op het vlak van logistiek in de zorgsector.

  • De gespecialiseerde en kwaliteitsvolle service van Hospital Logistics bestaat uit ervaren medewerkers met een grondige kennis van de gezondheidssector, van de logistieke behandeling, van het specifieke stockbeheer en van het omgaan met en de distributie van medische producten.
  • Samen met onze klant kijken wij naar hun specifieke logistieke behoeften.
  • Onze doortastende aanpak tijdens de implementatie van een project binnen jouw ziekenhuis, is de sleutel tot het succes. Door het kiezen van de juiste bouwstenen komen we tot een optimale logistieke oplossing.
     

We zoeken voortdurend naar verdere innovatie en verbeteringen die onze klanten kunnen ontlasten van operationele logistieke taken. Bij dat proces van ontzorgen kan er ook samengewerkt worden op het vlak van in-house logistiek, infuusvloeistoffen, OK-logistiek, integratie cross docking, linnen…

 

Onze bouwstenen zijn consulting, outsourcing en in-house management. Daarnaast spreken we met onze klant service levels af en rapporteren we op regelmatige basis. 

De basis voor een langdurige samenwerking!

 

Hoe kunnen wij je helpen met jouw logistieke organisatie? Contacteer ons, vrijblijvend.