more

Over ons

Via een getalenteerd team willen wij onze klanten in de ziekenhuis- en zorgsector helpen om hun logistieke stromen zo efficiënt en effectief mogelijk te (re)organiseren. Daarbij een langdurige samenwerking aanbiedend, die uitgaat van de eigenheid van elke klant en een hoge servicegraad en productbeschikbaarheid biedt aan de laagst mogelijke “total cost of ownership”.

 

Hospital Logistics werd geboren in een ziekenhuis. We zijn dus een bedrijf dat de zorgsector door en door kent. Daardoor bouwden we ook een dienstverlening uit die volledig focust op die zorgsector. Een sector waarin we ook blijven innoveren samen met onze klanten.

Al 20 jaar streven wij naar een optimalisatie van de logistieke processen binnen een zorginstelling. Wij bieden een logistieke oplossing op maat zodat de zorginstellingen al hun kostbare tijd kunnen investeren in de verzorging van hun patiënten of bewoners. Als dienstverlenend bedrijf willen wij voldoen aan drie belangrijke voorwaarden:
onze service moet beter, goedkoper en innovatiever zijn dan de dienst van de zorginstelling zelf.
 

Wij waarborgen kwaliteit in onze dienstverlening.

Wij staan voortdurend in contact met onze klant, werken met een dossier met alle afspraken, een service level agreement en evalueren op regelmatige basis de hele procedure van dienstverlening. Deze strikte opvolging gebeurt zowel op het operationele als op het strategische vlak.Wij nemen onze klant een stukje bij de hand. Deze aanpak maakt ons ook wat unieker dan de concurrentie. Dat is de meerwaarde van Hospital Logistics!

Hoe kunnen wij je helpen met jouw logistieke organisatie? Contacteer ons, vrijblijvend.