more

Over ons

Hospital Logistics ontzorgt de zorgsector in het efficiënt (re)organiseren van hun supply chain. Wij beogen steeds een duurzame samenwerking, een hoge servicegraad en productbeschikbaarheid aan de laagst mogelijke ‘total cost of ownership’.
Daarom zetten we ons multidisciplinaire team dagelijks in voor de ontwikkeling en integratie van nieuwe innovatieve dienstverlening.

 

Hospital Logistics werd geboren in een ziekenhuis. We zijn dus een bedrijf dat de zorgsector door en door kent. Daardoor bouwden we ook een dienstverlening uit die volledig focust op die zorgsector. Een sector waarin we ook blijven innoveren samen met onze klanten.

Een rijke geschiedenis...

Al meer dan 20 jaar streven wij naar de optimalisatie van de logistieke processen binnen elke zorginstelling die ons hun vertrouwen schenkt. Wij bieden een logistieke oplossing op maat zodat de zorginstellingen al hun kostbare tijd kunnen investeren in de verzorging van hun patiënten of bewoners. Als dienstverlenend bedrijf willen wij voldoen aan drie belangrijke voorwaarden: onze service moet beter, goedkoper en innovatiever zijn dan wanneer de zorginstelling het zelf zou doen.

We staan voortdurend in contact met onze klant, werken met een dossier met alle afspraken, een service level agreement en evalueren op regelmatige basis de hele procedure van dienstverlening. Deze strikte opvolging gebeurt zowel op het operationele als op het strategische vlak.Wij nemen onze klant een stukje bij de hand. Deze aanpak maakt ons unieker dan de concurrentie.

... en een innovatieve toekomst

Bij Hospital Logistics is de mooie geschiedenis geen reden om op de lauweren te gaan rusten. Integendeel, het vormt een bron van inspiratie en motivatie om het in de toekomst nog beter te doen. Actief nadenken over de toekomst en mogelijke innovaties staat bij ons dan ook hoog op de agenda, terwijl respect voor een duurzame supply chain met stip aangeduid staat. Bij de oplossingen die we vandaag implementeren, dachten we gisteren al na over de mogelijke evoluties van morgen. Zo proberen we altijd een stapje voor te zijn.

Hoe kunnen wij je helpen met jouw logistieke organisatie? Contacteer ons, vrijblijvend.